Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Psg - Lille / PSG - Lille Friday 2nd November bet365 - Bet Experts / Psg'nin 3 puan önünde liderliğe yükseldi.

Psg - Lille / PSG - Lille Friday 2nd November bet365 - Bet Experts / Psg'nin 3 puan önünde liderliğe yükseldi.. Here you can easy to compare statistics for both teams. Son 6 maçta 3 yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı. Puanını 66 yapan lille yeniden lider oldu ve şampiyonluk yolunda. El segundo tiempo comenzó mal para el psg. Head to head statistics and prediction, goals, past matches, actual form for ligue 1.

You are on page where you can compare teams psg vs lille before start the match. Dakikada gördükleri kırmızı kartlarla takımlarını 10 kişi bıraktılar. Neymar vio la amarilla en el 48' por poner la mano en la cara a benjamin andré. Bu sonucun ardından 2 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran lille, 66 puanla tekrar liderliğe yerleşti. Koronavirüse yakalanan yusuf yazıcı ve zeki çelik kadroda yer almazken burak yılmaz ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

Football. Ligue 1 : un choc PSG-Lille, danger dans la zone ...
Football. Ligue 1 : un choc PSG-Lille, danger dans la zone ... from cdn-s-www.vosgesmatin.fr
Dakikada, lille'de ise djalo 90+1. Bu sonuçla lille puanını 66'ya yükselterek 2. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Son 6 maçta 3 yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı. We are dedicated in bringing to your screen all ligue 1 events that pertain to current football matches. Dakikada, lille'de ise djalo 90+1. Here you can easy to compare statistics for both teams. El segundo tiempo comenzó mal para el psg.

Psg's neymar and lille's tiago djalo were both shown second yellow cards late on after a coming together.

Here you can easy to compare statistics for both teams. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Bu sonuçla lille puanını 66'ya yükselterek 2. Head to head statistics and prediction, goals, past matches, actual form for ligue 1. You are on page where you can compare teams psg vs lille before start the match. El segundo tiempo comenzó mal para el psg. Fransız ekibinde milli oyuncularımızdan bu sonucun ardından 2 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran lille, 66 puanla tekrar liderliğe yerleşti. Puanını 66 yapan lille yeniden lider oldu ve şampiyonluk yolunda. Kylian mbappe has scored 27 goals for psg in all competitions this season. Son 6 maçta 3 yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı. Koronavirüse yakalanan yusuf yazıcı ve zeki çelik kadroda yer almazken burak yılmaz ikinci yarıda oyuna dahil oldu. • lille are a very good side, one of the best in france, and they have done well since the start of the season.

Puanını 66 yapan lille yeniden lider oldu ve şampiyonluk yolunda. Here you can easy to compare statistics for both teams. Ağır bir yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı. Bu sonucun ardından puanını 66'ya yükselten lille yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Match : Lille/PSG (5-1), les performances individuelles ...
Match : Lille/PSG (5-1), les performances individuelles ... from media.culturepsg.com
Son 6 maçta 3 yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı. Head to head statistics and prediction, goals, past matches, actual form for ligue 1. • lille are a very good side, one of the best in france, and they have done well since the start of the season. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Bu sonucun ardından 2 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran lille, 66 puanla tekrar liderliğe yerleşti. Psg'nin 3 puan önünde liderliğe yükseldi. Ağır bir yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı. Puanını 66 yapan lille yeniden lider oldu ve şampiyonluk yolunda.

Dakikada, lille'de ise djalo 90+1.

Puanını 66 yapan lille yeniden lider oldu ve şampiyonluk yolunda. Dakikada, lille'de ise djalo 90+1. Ağır bir yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı. Bu sonuçla lille puanını 66'ya yükselterek 2. Son 6 maçta 3 yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı. Head to head statistics and prediction, goals, past matches, actual form for ligue 1. You are on page where you can compare teams psg vs lille before start the match. Psg'nin 3 puan önünde liderliğe yükseldi. Fransız ekibinde milli oyuncularımızdan bu sonucun ardından 2 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran lille, 66 puanla tekrar liderliğe yerleşti. Son 6 maçta 3 yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı. Bu sonucun ardından 2 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran lille, 66 puanla tekrar liderliğe yerleşti. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Here you can easy to compare statistics for both teams.

Psg'nin 3 puan önünde liderliğe yükseldi. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. El segundo tiempo comenzó mal para el psg. Dakikada, lille'de ise djalo 90+1. Son 6 maçta 3 yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı.

PSG vs Lille, Sukses Icardi dan Di Maria | Tagar
PSG vs Lille, Sukses Icardi dan Di Maria | Tagar from www.tagar.id
Here you can easy to compare statistics for both teams. Dakikada gördükleri kırmızı kartlarla takımlarını 10 kişi bıraktılar. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. You are on page where you can compare teams psg vs lille before start the match. Dakikada, lille'de ise djalo 90+1. Head to head statistics and prediction, goals, past matches, actual form for ligue 1. Ağır bir yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı. Kylian mbappe has scored 27 goals for psg in all competitions this season.

Psg'nin 3 puan önünde liderliğe yükseldi.

We are dedicated in bringing to your screen all ligue 1 events that pertain to current football matches. Koronavirüse yakalanan yusuf yazıcı ve zeki çelik kadroda yer almazken burak yılmaz ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Psg'nin 3 puan önünde liderliğe yükseldi. Bu sonucun ardından 2 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran lille, 66 puanla tekrar liderliğe yerleşti. Ağır bir yenilgi alan psg ise 63 puanda kaldı. Puanını 66 yapan lille yeniden lider oldu ve şampiyonluk yolunda. Neymar vio la amarilla en el 48' por poner la mano en la cara a benjamin andré. El segundo tiempo comenzó mal para el psg. Dakikada, lille'de ise djalo 90+1. Psg's neymar and lille's tiago djalo were both shown second yellow cards late on after a coming together. Bu sonuçla lille puanını 66'ya yükselterek 2. Dakikada, lille'de ise djalo 90+1. Head to head statistics and prediction, goals, past matches, actual form for ligue 1.

Post a Comment for "Psg - Lille / PSG - Lille Friday 2nd November bet365 - Bet Experts / Psg'nin 3 puan önünde liderliğe yükseldi."